Kwasten
Martin van Biezen - schilderswerken

contact

Postadres:
Van Beethovenlaan 43
2912VK Nieuwerkerk a/d IJssel


T  +31 (0) 180 39 69 48
M  +31 (0) 624 65 80 24
E  info@martinvanbiezen.nl
KvK 27271707

referenties
Martin van Biezen - Diverse projecten
offerte

U kunt uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie. Wilt u direct en simpel een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik dan hier en vul het formulier in.

Schildersbedrijf Behangen

Particuliere en zakelijk klanten hebben een uitgebreide keuze uit een gevarieerd scala aan soorten behang en wandbekledingen.
Naast het traditionele behang wordt steeds vaker gekozen voor:

  • vinyl behang
  • fotobehang
  • behang in hout structuren
  • exclusieve wandbekleding op basis van vinyl of textiel
  • en glasweefsel behang

De laatste trend in wandbekleding is glasweefsel behang. Glasweefsel van een hoogwaardige kwaliteit laat zich dankzij speciale voorbehandelingen zich zeer goed verwerken. Het is extra sterk en milieuvriendelijk en het kan snel worden verwerkt. Kleine gebreken in de ondergrond worden gecamoufleerd. Glasweefsel als ondergrond is geschikt voor bijna elk type muurverf. Het geeft prima resultaten. Speciaal in het geval van nieuwbouw is glasweefsel een uitstekende keuze. Nieuwe muren hebben de neiging om zelfs tot zes jaar na de bouw nog te scheuren. Glasweefsel is scheuroverbruggend. Een scheur in een muur kan later met glasweefsel worden weggewerkt. Het verwerken van glasweefsel is een specialisme. Jaarlijks worden bij particulieren en ook in grote nieuwe bouw projecten vele duizenden meter glasweefsel behang verwerkt.