Kwasten
Martin van Biezen - schilderswerken

contact

Postadres:
Van Beethovenlaan 43
2912VK Nieuwerkerk a/d IJssel


T  +31 (0) 180 39 69 48
M  +31 (0) 624 65 80 24
E  info@martinvanbiezen.nl
KvK 27271707

referenties
Martin van Biezen - Diverse projecten
offerte

U kunt uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie. Wilt u direct en simpel een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik dan hier en vul het formulier in.

Schildersbedrijf Kleuradvies

Kleuren geven een woning karakter. Kleuren zijn heel belangrijk binnen en buiten uw woning. Een gedegen kleuradvies is belangrijk voor een langdurig woongenot. De keuze van kleuren is persoonlijk en afhankelijk van smaak. Kleine kleurnuances kunnen een grote invloed uitoefenen op de beleving.

Klanten vinden het vaak moeilijk de juiste kleur te kiezen. Meubilair, wanden, vloerbedekking, schilderijen, decoraties en andere omgevingsfactoren hebben invloed. Een kleur moet passen bij de woning en harmoniëren met de woonomgeving. Deze omstandigheden gecombineerd met de persoonlijke voorkeur van een klant helpen om ruimtes de gewenste sfeer te geven. Kleurenwaaiers helpen snel kleuren inzicht te krijgen in kleurencombinaties. Ofschoon persoonlijke voorkeuren maatgevend zijn hanteert elke vakman kleurregels toe om bij elkaar passende smaakvolle combinaties vinden.

Een computeranimatie kan bijdragen vooraf aan de weet te komen hoe de nieuwe kleurstelling eruit gaat zien. Kleuren zijn te belangrijk om er lichtzinnig mee om te springen. Zij breken of maken een huis. Kleuren roepen emoties en gevoelens op. Kleuren kunnen details er werkelijk uit laten springen. Een saai ogend oud- of nieuwbouwhuis kan verrassend worden omgetoverd tot een opvallende woning.