Kwasten
Martin van Biezen - schilderswerken

contact

Postadres:
Van Beethovenlaan 43
2912VK Nieuwerkerk a/d IJssel


T  +31 (0) 180 39 69 48
M  +31 (0) 624 65 80 24
E  info@martinvanbiezen.nl
KvK 27271707

referenties
Martin van Biezen - Diverse projecten
offerte

U kunt uiteraard ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie. Wilt u direct en simpel een vrijblijvende offerte aanvragen?

Klik dan hier en vul het formulier in.

Schildersbedrijf Schilderwerk binnen en buiten

Schilderwerk binnen

Het kiezen van de juiste kwaliteit verf is bepalend voor de hechting, levensduur en uitstraling. De keuze van een geschikte kleur beïnvloed de sfeer en woonplezier. Een woning die goed in de verf staat maakt dat u zich prettig voelt. We helpen u graag een juiste keuze te maken.

Schilderwerk buiten

Goed onderhoud is overhouden. Goed schilderwerk beschermt uw woning tegen aantasting vocht, temperatuursverschillen en weersinvloeden. Het helpt scheuren en houtrot voorkomen. Het vervangen van door houtrot of roest aangetaste kozijnen is een dure zaak. U kunt dit eenvoudig voorkomen door regelmatig uw schilderwerk te laten controleren en gebreken tijdig te laten behandelen. Tijdig onderhoud verlengt de tussenposen voor groot onderhoud en verlaagt zo uw jaarlijkse onderhoudskosten. Woongenot is belangrijk. Het behoud van de waarde en uitstraling van uw bezit is zeer belangrijk.