Van Beethovenlaan 43 2912VK Nieuwerkerk aan den IJssel
+31 (0) 624 65 80 24
info@martinvanbiezen.nl

Over ons

Het schildersbedrijf van Nieuwerkerk aan den IJssel en in de regio.

Mijn naam is Martin van Biezen. Ik heb een eenmanszaak. Als schilder beschik ik over een uitgebreide en langdurige ervaring, opgedaan bij het schilderen van woningen, villa’s, herenhuizen (met alles wat daarbij kan komen zoals serres, dakkapellen en tuinhuizen), monumenten, flatgebouwen, verzorgingshuizen, kantoorpanden, fabrieksgebouwen, loodsen en kerken. Ik werk voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Onder meer: verenigingen voor eigenaren en (grote) nieuwbouw projecten.

Mijn kennis hou ik op peil door het volgen van specialistische opleidingen onder andere voor: schilderwerkzaamheden, gevelrenovatie, betonherstel, vloercoating, vochtbestrijding, renovatie en restauratie. In de loop der jaren heb ik kennis gemaakt met een groot aantal producten en leveranciers.

Een kring met vele tevreden klanten heb ik opgebouwd in de omgeving van Zuidplas:  Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Zevenhuizen-Moerkapelle, Capelle aan den IJssel, Bleiswijk, Bergschenhoek, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Schiedam, Vlaardingen en verder weg Den Haag, Delft en andere plaatsen. Het is prettig om met klanten nabij mijn standplaats snel persoonlijk contact te kunnen onderhouden en nazorg te geven.

Kwaliteitsproducten, waar ik onder meer mee werk zijn: voor schilderwerk Trimetalbouwverf (AKZONOBEL / Sikkes), voor kitten Sikaflex 84 UV (een KOMO gecertificeerde beglazingskit op basis van polyurethaan, welke goed overschilderbaar is ook met de nieuwe generatie 2010 verven); voor houtrotreparatie Polyfilla (van AKZONOBEL); en voor beglazing “Activa” glas.

Het werken met goede duurzame materialen alsmede voldoende zorg en tijd nemen voor werkzaamheden is van groot belang. Door deze factoren goed in acht te houden kan ik garantie geven op mijn werkzaamheden. Mocht onverhoopt een bepaald resultaat na enige tijd door onvoorziene factoren iets tegenvallen dan kom ik dat gewoon weer in orde maken. Zo probeer ik mijn klanten tevreden te houden.

Veel tijd en energie heb ik tijdens mijn werkzaamheden gestoken in het om mij heen opbouwen van een sterk en betrouwbaar netwerk van ondernemers en ambachtelijke vaklieden. Voor u als klant is één aanspreekpunt met één telefoonnummer belangrijk om zorgen uit uw handen te nemen. Ik help u zo nodig zoeken naar het juiste bedrijf en maak de samenwerking tussen verschillende bedrijven gemakkelijk. Afspraak is afspraak, samenwerking, respect en vertrouwen zijn sleutelwoorden voor het opbouwen en in standhouden van een goede relatie. Schilderen is mijn passie. Ik ontzorg u gaarne met een totaal concept voor al uw schilderwerk.

WAT LEVER IK:

BINNENSCHILDERWERK:
Vloercoating, Kleuradviezen, Wandtechnieken: behangen en stucwerk

BUITENSCHILDERWERK
Kitten, Houtrot herstel, Restauratie en renovatie, Beglazen en Dakgoot reiniging

GUNSTIGSTE PERIODE

MEERJARIG ONDERHOUDSPLAN

Wil u meer weten lees dan verder.

Is uw interesse nu al gewekt? Bel dan even naar Martin van Biezen.
Mobiel: 06-246 580 24 of stuur een email naar: info@martinvanbiezen.nl
Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met u op.